Indochine Cafe


Another bamboo structure by Vo Trong Nghia Architects in Kon Tum. 

The interior is open on all sides to infinity pools, sculptures and planting making a cool dark space away from the heat of the streets beyond. It’s in need of a good clean but otherwise the design intent still carries. 

Next door is a wedding hall, also designed by the same practice, contrastingly clad with vertical pink granite fins, the interior of which I could not get access. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s